Web Analytics Made Easy - StatCounter
REGELS I.V.M. CORONA

 

 1.     ZELF MEE 2 GROTE BADHANDDOEKEN UW GEHELE LICHAAM MOET ER OP KUNNEN LIGGEN!! ( INDIEN NIET MEE DAN ZAL IK 5 EURO EXTRA MOETEN REKENEN OM MIJN EIGEN HANDDOEKEN NA GEBRUIK TE DESINFECTEREN )!!

 2.      IK GEEF U GEEN HAND

 3.      EERST UW HANDEN DESINFECTEREN MET GEL ( STAAT VOOR U KLAAR ).

 4.      U MAG NIET VAN DE WC GEBRUIK MAKEN.

 5.      ALS U KLACHTEN HEEFT ZOALS HOESTEN, LOOPNEUS, KEELPIJN, NIEZEN OF KOORTS MOET U DIT MELDEN. IK GEEF U DAN GEEN MASSAGE OM MIJZELF EN ANDERE KLANTEN TE BESCHERMEN.

Helaas ben ook ik momenteel vanwege de lockdown tot minimaal 9 februari 2021 gesloten!!

Voetmassage

€ 20,00

(€ 20,00 half uur)

Inclusief belasting

Ze worden dagelijks als slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om je stappers af en toe onder handen te nemen. (€20 per half uur of €35,00 per uur) 

BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06-41602684

Deze massage komt van oorsprong uit Thailand en heeft als doel het verminderen van spanningen op zowel lichamelijk als psychisch gebied. Ze is gebaseerd op de voetreflexologie. Volgens de Thaise visie bevinden zich op de voeten reflexzones die via energiebanen zijn verbonden met organen, klieren en andere lichaamsdelen. De voetzool wordt als het ware gezien als de spiegel van het lichaam.

De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning.

Een Thaise voetmassage start met het diep verwarmen van de voeten door de onderbenen en voeten te kneden, manipuleren en te masseren met olie. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur met duimen. Door acupressuur met de duim druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden organen gestimuleerd.

Sommige mensen voelen prikkels of lichte tintelingen of soms een (lichte) pijnprikkel daar waar blokkades zitten. Door deze plekken voorzichtig aan te raken en te masseren kan de blokkade verminderen of worden opgeheven.

Een voetmassage geeft een diepe beleving van ontspanning. Ze trekt je als het ware uit je hoofd door je hele lijf naar je voeten waardoor jij je herboren voelt. Het regelmatig ondergaan van een voetreflexmassage bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 • Een heerlijke ervaring voor dame en heer. Een heerlijke ervaring voor dame en heer.
 • Bel voor een afspraak 06-41602684.         Ik werk ALLEEN op afspraak!! Dinsdag t/m zaterdag 10.00 t/m 17.00 uur. I only work by appointment !! Tuesday to saterday 10.00 to 17.00. Bel voor een afspraak 06-41602684. Ik werk ALLEEN op afspraak!! Dinsdag t/m zaterdag 10.00 t/m 17.00 uur. I only work by appointment !! Tuesday to saterday 10.00 to 17.00.
 • DEZE MASSAGES ZIJN NIET EROTISCH OF SEKSUEEL GETINT!! IK GEEF GEEN EROTISCHE BODY TO BODY MASSAGES!!!  IK VERZOEK U VRIENDELIJK HIER OOK NIET NA TE VRAGEN!! DEZE MASSAGES ZIJN NIET EROTISCH OF SEKSUEEL GETINT!! IK GEEF GEEN EROTISCHE BODY TO BODY MASSAGES!!! IK VERZOEK U VRIENDELIJK HIER OOK NIET NA TE VRAGEN!!
 • U kunt alleen contant afrekenen, ik heb GEEN pinautomaat! U kunt alleen contant afrekenen, ik heb GEEN pinautomaat!
Voetmassage

Andere massages.

chat Reacties (3)
Kwaliteit