Web Analytics Made Easy - StatCounterREGELS I.V.M. CORONA

 

  1.     ZELF MEE 2 GROTE BADHANDDOEKEN UW GEHELE LICHAAM MOET ER OP KUNNEN LIGGEN!! ( INDIEN NIET MEE DAN ZAL IK 5 EURO EXTRA MOETEN REKENEN OM MIJN EIGEN HANDDOEKEN NA GEBRUIK TE DESINFECTEREN )!!

  2.      IK GEEF U GEEN HAND

  3.      EERST UW HANDEN DESINFECTEREN MET GEL ( STAAT VOOR U KLAAR ).

  4.      U MAG NIET VAN DE WC GEBRUIK MAKEN.

  5.      ALS U KLACHTEN HEEFT ZOALS HOESTEN, LOOPNEUS, KEELPIJN, NIEZEN OF KOORTS MOET U DIT MELDEN. IK GEEF U DAN GEEN MASSAGE OM MIJZELF EN ANDERE KLANTEN TE BESCHERMEN. 

Kruidenstempel massage

€ 45,00

(€ 45,00 Per uur)

Inclusief belasting

Kruidenstempels volgens het orginele Wat PO recept.

Een heerlijk kruidenstempelmassage met de kracht van 16 helende Thaise kruiden.

De samenstelling van de kruiden is het traditionele recept van de beroemde Wat Po tempel in Bangkok. Vervaardigd in Chang Mai zijn deze stempels van een door de Thaise overheid afgegeven certificaat van echtheid.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06-41602684

 • Een heerlijke ervaring voor dame en heer. Een heerlijke ervaring voor dame en heer.
 • Bel voor een afspraak 06-41602684.         Ik werk ALLEEN op afspraak!! Dinsdag t/m zaterdag 10.00 t/m 17.00 uur. I only work by appointment !! Tuesday to saterday 10.00 to 17.00. Bel voor een afspraak 06-41602684. Ik werk ALLEEN op afspraak!! Dinsdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.00 uur. Zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur.
 • DEZE MASSAGES ZIJN NIET EROTISCH OF SEKSUEEL GETINT!! IK GEEF GEEN EROTISCHE BODY TO BODY MASSAGES!!!  IK VERZOEK U VRIENDELIJK HIER OOK NIET NA TE VRAGEN!! DEZE MASSAGES ZIJN NIET EROTISCH OF SEKSUEEL GETINT!! IK GEEF GEEN EROTISCHE BODY TO BODY MASSAGES!!! IK VERZOEK U VRIENDELIJK HIER OOK NIET NA TE VRAGEN!!
 • U kunt alleen contant afrekenen, ik heb GEEN pinautomaat! U kunt alleen contant afrekenen, ik heb GEEN pinautomaat!

Kruidenstempels volgens het orginele Wat PO recept.

Met 16 ingredienten. De samenstelling van de kruiden is het traditionele recept van de beroemde Wat Po tempel in Bangkok. Vervaardigd in Chang Mai zijn deze stempels van een door de Thaise overheid afgegeven certificaat van echtheid.

De speciale mix van kruiden helpen om spieren en gewrichten te ontspannen, de bloedcirculatie te bevoderen en de huid te herstellen en te verjongen. Dit recept en uw behandeling zal een weldadig gevoel geven of in het Thais SABAI SABAI! Deze stempels zijn geschikt voor een warme behandeling en zijn bij uitstek bedoeld om zere spieren te ontspannen door de verfrissende en weldadige ingredienten.

Deze krachtige ingredienten zoals basillicum, limoen, kamfer etc. Worden in afgelegen plaatsen in Thailand gebruikt om alle soorten pijn te verlichten. De massagestempel is ontwikkeld en gemaakt door locate Thai die gebruik maken van locale kruiden.

Bereik het perfecte gevoel SABAI SABAI.

Een massage met de Thaise kruidenstempels , ook wel kompress of Luk Pra Kob genoemd, geven het gevoel van SABAI SABAI, het perfecte gevoel!

De enige Stempels met echte edelstenen.

In de door mij gebruikte massagestempels worden 4 soorten edelsteen verwerkt die zorgen voor een complete ontspanning en het relaxte gevoel. Amethyst voor beschermijng, Bergkristal ter zuivering, Aquamarijn voor ogenen gezicht en Hemaliet om de bloedcirculatie te bevoderen.

Kruidenstempel massage

Andere massages.

chat Reacties (3)
Kwaliteit